Restaurant Menu
lunch TIME
11:00~14:30(L.O 14:00)
野菜たっぷりランチビュッフェ
lunch buffet- 営業時間
- 11:00~14:30(L.O 14:00)
- 定休日
- 水曜日
- 席数
- 9テーブル 34席
- 個室
- 1室 2テーブル(定員4~10席)
- ご予約
- 個室のみお受けしております
- お問い合わせ
- 0966-78-4126



dinner TIME
2026年1月からスタート(予定)
This site uses cookies to improve user experience and for access analysis.
11:00~14:30(L.O 14:00)



青パパイヤフェア実施中!
津奈木町で採れた、青パパイヤを使ったお料理を提供しています。


the BUFFET
お料理はおかわり自由でご用意しております。
お好きなものを、お好きなだけお楽しみください。数日毎にメニュー内容を少しずつ変えていきますので、その日の「美味しい出会い」をどうぞお楽しみに。

vegetable
つなぎサラダ / オニオンスライス / ミニトマト / ブロッコリー / キャロットラペ / 紫キャベツのマリネ / かぼちゃとナッツ, レーズンのサラダ / 木の子とベーコンのシーザーサラダ / ほうれん草のおひたし など

food
旬野菜のスパニッシュオムレツ / トマトと小海老とキノコのアヒージョ / からあげ パルメザン風味 / 本日のグラタン / つなぎ玉ねぎのスパイスカレー / 彩り野菜のグリーンカレー / フライドポテト / 白ごはん など

BREAD/ fruits/ drink
クロワッサン / テーブルロール / 自家製フォカッチャ / 季節のフルーツ / リンゴジュース / オレンジジュース / コーヒー / 紅茶 / アイスティー / アイスウーロン紅茶 など
※アルコール類は別料金でご用意しております。




the BUFFET
お料理はおかわり自由でご用意しております。
お好きなものを、お好きなだけお楽しみください。数日毎にメニュー内容を少しずつ変えていきますので、その日の「美味しい出会い」をどうぞお楽しみに。
vegetable
つなぎサラダ / オニオンスライス / ミニトマト / ブロッコリー / キャロットラペ / 紫キャベツのマリネ / かぼちゃとナッツ, レーズンのサラダ / 木の子とベーコンのシーザーサラダ / ほうれん草のおひたし など
food
旬野菜のスパニッシュオムレツ / トマトと小海老とキノコのアヒージョ / からあげ パルメザン風味 / 本日のグラタン / つなぎ玉ねぎのスパイスカレー / 彩り野菜のグリーンカレー / フライドポテト / 白ごはん など
BREAD/ fruits/ drink
クロワッサン / テーブルロール / 自家製フォカッチャ / 季節のフルーツ / リンゴジュース / オレンジジュース / コーヒー / 紅茶 / アイスティー / アイスウーロン紅茶 など
※アルコール類は別料金でご用意しております。
2026年1月からスタート(予定)
『 夜のディナー営業については、2026年1月からのスタートを予定しております 』
四季彩通信で、最新の情報をお送りしております。ぜひ、メルマガへご登録ください。
Tsunagi Onsen Hotel Code of Conduct
Courteous service
We listen to each and every customer and strive to provide honest, considerate service. We offer courteous hospitality that lets you feel the warmth of the local community.
Kindness and courtesy
We will always treat all visitors with courtesy, kindness and sincerity. We aim to be a facility that values harmony with the local community and is trusted by the community.
Clean space
We are committed to creating a space where you can feel safe and secure, and pay close attention to cleaning and hygiene management. We will create a pleasant and comfortable environment every time you visit.
New Challenges
We utilize local resources and culture, and create new value through the power of technology and design. We are never afraid of change, and will continue to take on new challenges.

